Redescoperirea și ecologia

De felul meu condamn foarte tare inconsecvența. Fie vorba despre cea a unui brand, unei persoane, unui mesaj, unei atitudini. Dacă promiți ceva, apăi așa să fie și așa să se vadă din toate acțiunile întreprinse. Când ceva se rupe, nu pușcă… parcă nu e bine și reacționez ca atare.

Mi s-a atras atenția cum că aș fi și eu inconsecventă. Ce-i drept, mi s-a întâmplat de multe ori să fiu cu mici chestiuni. Un exemplu e chiar blogul acesta pe care uneori îl las de izbeliște, revin rareori, exprimându-mă mai frecvent pe alte medii. Încercăm să reparăm și asta. Dar fără promisiuni, ci cu acțiuni. 🙂

Revenind, mi s-a atras atenția ca eu sunt toată eco și bio și închin ode naturii. Cum am putut eu, ținand cont de acestea să mă asociez cu o companie petrolieră?

Răspunsul este foarte simplu: am putut pentru că promova ceva în care eu credeam. Exact așa cum cred în protejarea și conservarea naturii, cred și in potentialul turistic al acestei țări. Și aș zice da oricând unei noi redescoperiri de genul acesta.

Mai mult, date fiind unele dintre obiectivele redescoperite consider că a fost o invitație la a surprinde natura în forma ei cea mai neîntinată.

De asemenea, modul în care am redescoperit a fost eco și el. Am lăsat în urma noastră doar pași și am luat cu noi doar senzații de contemplare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *