Lună: decembrie 2018

Trezitu’…

E destul de urat. Mai ales cand te trezesti la ora 1 cu o durere de spate ( zona toracalo-lombara ) si nu mai stii cum sa te indrepti. E urat cand te chinui sa nu ii dai un cap de usa sau de cuier cand vrei sa mergi la baie. Si dupa aia trezitul propriu-zis. Mananc ceva, ma mai agit, sa fiu energic.

Si ma gandesc ca azi e sambata, nu am facultate, nu am nimic de facut. Am ratat si blogmeetingul de aseara ( de la Timisoara, pentru cei care nu stiu ) din motive ce nu merita spuse. De fapt azi cred ca ma orientez catre pariuri. Is ultimele etape, cele de iarna, si aici am cateva meciuri care imi pot iesi foarte bine..

E bine totusi ca nu e luni si trebuie sa ma trezesc la 8. Imaginati-va ca trebuie sa fac totul pe fuga ( dat cu capul in usa in viteza, clatinat in viteza, etc ). Sa vezi acolo trezire….

Incep sa urasc…

Ca nu am timp sa mai dau pe la Facultate. Schimbul de noapte imi omoara toata pofta de viata care o mai poti avea dimineata.

De 2 saptamani trebuie sa ma inscriu la cursul acela de pedagogie, nu am reusit. Trebuie sa imi fac legitimatie de CFR si de transport in comun. Fata care face toate chestiile astea e in alta grupa si nu am apucat sa dau de ea pana acum.

Nu de alta, dar as cam avea nevoie de actele pentru CFR si RATT. Mai ales ca am de gand sa plec undeva in curand. Nu o sa ma pot folosi de nimic.

Incep sa urasc pe unii profesori de la sport care considera ca noi toti suntem sportivi de performanta. Cel putin ala de la atletism. In rest nu am prea trecut, nu am avut timp si somn pentru asta.

Urasc sa fac link building de la o vreme, dar nu am ce ii face. E mult si plictisitor, dar asta e meseria.

Si binenteles, urasc ca nu pot ajunge unde doresc cand imi doresc. Anul asta nu am apucat sa plec unde mi-am dorit, sper ca macar vineri sa pot pleca unde vreau, desi multi imi recomanda sa nu fac asta din varii motive. Nici macar acum nu stiu ce sa fac. Tot am amanat sa dau un raspuns, dar deja e prea de tot. Maine o sa pun totul la punct, m-am decis. Am de umblat mult, dar asta este. Riscul meseriei….