Lună: iulie 2018

Mersul la sala

Mersul la sala se aseamana foarte mult cu blogging-ul. Daca vrei sa ai rezultate satisfacatoare trebuie sa tragi zi de zi. Dar in ambele cazuri exista acele parti mai neortodoxe, eficiente pe moment dar daunatoare in timp.

Dupa patru luni de sala, cu antrenamente zilnice, in mai putin de o luna am dat jos aproape tot ce am pus in acel timp. Iar “dupa ce m-am lasat de sala” nu pot sa spun ca am lenevit si am pus grasime pe mine pentru ca m-am apucat instat de alt sport. Pe moment ai un corp frumos, dar daca te lasi si nu te mentii cat de cat poti sa uiti.

Mai degraba as recomanda inotul, iar daca as putea sa dau timpul inapoi cu patru luni si sa aleg dintre inot si sala, as alege inotul, fara sa mai stau pe ganduri, mai ales ca ar trebui sa ma mai inalt.

Despre stapani si cainii lor

Nu sunt iubitor de animale, din contra, imi cam displac, in special cainii strazii. La fel de mult imi displac si stapanii care isi plimba cainii fara lesa, botnita sau orice alt fel de protectie. Indiferent de rasa, mi-e frica de caini, oricat ar fi ei de mici sau mari.

Facand miscare zilnic, mi se intampla destul de des sa dau de stapani care-si scot cainii la plimbare fara niciun fel de protectie. De fiecare data cand trec printr-o astfel de ‘experienta’ stapanii zambesc larg si imi arunca clasica replica ‘Stai linistit, nu musca’.

Mi-as dori, macar o data, sa treaca si ei prin asa ceva.