Lună: aprilie 2018

Unde merg banii din donatii

Stiu ca au fost si sunt ‘n’ cazuri de astfel de fraude, nu o sa va povestesc teoria chibritului. In Oradea sunt doi indivizi care cica initiaza diferite campanii pentru oameni cu probleme in colaborare cu diferite posturi tv precum Antena1, Protv samd. Au tot felul de caiete, legitimatii si o casa de marcat portabila care e doar de forma.

Numai bine se leaga ultimele doua postari, ca tot vorbeam de jocuri de noroc, acolo unde merg si banii stransi din donatii. Am observat ca isi selecteaza ‘clientii’, nu intreaba pe oricine doar pe oamenii mai invarsta sau copii. Continue reading

Cum se face sport in Romania

Sportul in Romania se face pe bani. Indiferent de sport. Daca ai bani ai sanse sa ajungi undeva chiar daca tu nu ai nicio legatura cu sportul respectiv. Si nu o data s-a demonstrat, de n ori. Cand faceam fotbal dadeai bani sa joci, la box la fel, in toate sporturile la fel.

Oamenii ambitiosi care trag de ei sunt dati de multe ori la o parte pentru cei cu bani, care de cele mai mult ori sunt pe langa sportul respectiv dar au bani. Chiar nimeni nu se gandeste la asta? Nimeni nu observa adevaratele talente?

Somnul cel mai dulce

De ce somnul pare mai dulce la scoala, in bus, la tuns sau oriunde altundeva unde nu poti sa dormi? De ce cand ai altceva de facut parca dormi mai bine?

Cel mai des mi se intampla sa adorm cand invat, atunci dorm cel mai bine. Si cand dau intr-o stare de asta daca nu dorm sunt ca un om mort toata ziua.

Oameni fara personalitate

Urasc oamenii prefacuti, mincinosi si fara personalitate. Genul ala de oameni care nu stiu cum sa iasa in evidenta, care se simt inferiori si nebagati in seama si copiaza gesturile, replicile, comportamentul altora.

De asemenea nu imi plac oamenii care se baga pe sub piele cu forta, care insista chiar daca sunt respinsi de persoana respectiva sau grupul respectiv. Care nu se simt, care insista si nu isi dau seama ca nu sunt acceptati. Sunt enervanti, sacaitori si nu se dau batuti. Continue reading

Crazy. Stupid. Love

Pentru inceput. Desi sunt diferite ca genuri e diferenta de la cer la pamant intre Crazy. Stupid. Love si Captain America, parerea mea.

E cea mai buna comedie pe care am vazut-o anul asta. Mi-a placut in special Jacob Palmer. Mi-a placut farmecul, stilul, personalitatea lui si nu in ultimul rand frizura si imbracamintea. Nici Cal Weaver nu a jucat rau dar mi-a placut in mod special Jacob. Continue reading

Noi detalii legate de antagonista lui Wonder Woman 2, Cheetah

Continuarea aventurilor de pe marele ecran ale Femeii Fantastice se află în pregătire, cu Patty Jenkins în scaunul regizoral. Filmul şi-a găsit recent antagonista – pe Cheetah, considerată de fanii benzilor desenate cea mai redutabilă adversară a lui Wonder Woman – dar şi actriţa aleasă pentru a o interpreta. Femeia Leopard va fi Kristen Wiig (deşi în cursă mai erau Emma Stone şi Charlize Theron). Mai multe detalii legate de cea pe care Wonder Woman (Gal Gadot) o va înfrunta în filmul din noiembrie 2019 au aflat şi publicat cei de la OmegaUndergrond.com.

Potrivit site-ului, Kristen Wiig va interpreta cea mai celebră versiune a personajului, dr. Barbara Ann Minerva. Introdusă pentru prima dată în benzile desenate în 1987, sub semnătura lui Len Wein şi a lui George Perez, Barbara Ann Minerva este antropolog britanic şi moştenitoare a unei averi uriaşe. Este cunoscută pentru determinarea sa în a găsi şi a păzi artefactele dorite. O expediţie eşuată în Uzkartagan o transformă în Cheetah, o femeie leopard cu o agilitate şi putere ieşite din comun (printre altele), dar şi gheare atât de ascuţite şi rezistente, încât pot străpunge cu uşurinţă aproape orice fel de material.

Articolul arată şi că Diana şi Minerva se cunosc încă dinainte de a intra în conflict, graţie pasiunii lor comune pentru antichităţi. Personajul ce îi va reveni actorului Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones) în Wonder Woman 2 ar putea fi Andres Caduldo, un devotat membru al comunităţii uzkartagane, care asistă la ritualul ce o transformă pe Minerva în Femeia Leopard. O altă variantă este dr. Tom Leavens, un prieten al Minervei, membru al expediţiei acesteia prin jungla africană.