Lună: septembrie 2019

îndrăgostită..

M-am gândit şi răzgândit cum să scriu, ce să scriu. Îmi trec atâtea gânduri prin minte încât nu ştiu cum să le mai ordonez.
Cert e că de ceva timp gândul meu e la el. Câteva persoane ştiu despre el (nici acum nu îi spun numele :p chiar dacă îl ştiţi) dar nu poate nimeni şti cât de mult înseamnă pentru mine această persoană care, s-a strecurat uşor în viaţa mea..

Spuneam de insomnii..da, am insomnii…sau, ma rog.. nu pot dormi. Mă trezesc şi adorm cu gândul la el.Mă foiesc pentru că nu e aici. Îi simt încă parfumul deşi, nu e lângă mine. Îi simt prezenţa în tot ce fac.
Ascult melodiile pe care mi le-a dedicat, ce mi-a trimis. E lângă mine deşi nu fizic.
Mă topesc..mă topesc când îi aud vocea (nu credeam că te poţi îndrăgosti de vocea cuiva), când e lângă mine, când îl văd..

Nu credeam că am să dau peste el, nu acum.
Aş vrea să nu se termine niciodată şi, dacă e un vis..nu vreau să mă trezesc!
M-am îndrăgostit şi, nu, nu e prea devreme să o spun…e ce simt!
Şi ştiu că şi el simte la fel!

And the reason is you

Nu ştiu ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat sau de ce s-a întâmplat dar, tot ce ştiu e că eşti zâmbetul meu 🙂 .
Cuvinte pe care nimeni nu mi le-a spus, lucruri pe care nimeni nu le-a făcut pentru mine..
Ciudat e cum ne-am cunoscut, ciudat e ce simt, ce simţi, ciudat e că ai apărut acum.

Motivul pentru care zâmbesc eşti tu iubire, tu eşti motivul pentru care am insomnii (de mult nu am mai putut dormi din cauza cuiva). Îţi simt prezenţa chiar de nu eşti aici. Am redescoperit melodii pe care le uitasem, am redescoperit sentimente pe care uitasem că le am în mine. Ai readus pe chipul meu un zâmbet pe care uitasem că îl pot avea.

De data asta ştiu că nu mă mai înşel 🙂 ştii că “nu merită să plângi pentru nimeni, iar cel care merită nu te va face niciodată să plângi!” ..tu…tu eşti acela 🙂 .
Nu cred că e doar sentimentul acela de început ci, cred că e mult mai mult.
Sunt fericită cum nu am mai fost and the reason is you..