Lună: aprilie 2023

Este dimineata…

Este Marti dimineata. M-am trezit la ora 6. Nu mai aveam somn. Acum este 7. Ce am facut de la 6 la 7? Nimic. Imi aruncai ochii pe niste bloguri, care le citesc zilnic. De fapt, in ultimul timp nu prea le-am mai citit zilnic. Este frig. Nu imi merg caloriferele. Habar nu am de ce. Mi-e foame! Nu am mancare, si mi-e lene sa ies pe frigul asta afara, ca sa imi cumpar o pizza calda, sau o ciorba de burta. A trecut salvarea de doua ori. Probabil era trafic, si vroia sa ajunga doctoritele la cafeaua de dimineata cat mai repede.

Astazi se anunta o zi plina. Am multe de facut, si putin timp, tinand cont de faptul ca mai sunt cateva ore pana la ora 12:00 noaptea, cand prietena o sa-mi zica “La Multi Ani!“. Asta este, imbatranesc. De fapt, toti imbatranim. Mi se pare ca trece timpul mult prea repede. Deja au trecut atatia ani de viata, au trecut 2 luni si ceva de cand am deschis blogul, dar parca am facut-o ieri. Cateodata, stai, te gandesti la timpul asta, care nu ne da timp sa visam..

Profund impresionata

De orasul Tg-Jiu. Au inceput sa se vada schimbari in viata de seara/noapte a orasului. Acum patruleaza masinile politiei de proximitate, exista jandarmi la orice intersectie importanta, Poarta Sarutului este pazita de doi gardieni publici, nu mai sunt atatia tampiti care sa se ia de toate fetele pe centru, nu se mai fac raliuri in zona centru, parc, Castelul de Apa.

Pe bune vorbesc, asta vara nu era asa. Politie nu vedeai pe niciunde, la orice colt de strada numai golanasi, diversi indivizi cu bolizi, care goneau pe strazi ca nebunii, si chestii de acest gen. Se produc schimbari la noi in oras, si asta este un lucru bun. Bineinteles sunt schimbari in bine.

Am uitat sa precizez, Parcul din Tg-Jiu este asaltat de catre indragostiti, care cu greu gasesc o banca libera in parc. Eu unul deabia am gasit o banca pe care sa ma relaxez un pic cu prietena, langa Jiu. A trebuit sa dam cateva ture de Dig, pentru a ne putea aseza intr-un sfarsit, pe o banca, singurei.. Noapte buna!