Lună: martie 2023

Cand eram mic, vroiam sa ma fac mare

Cand eram mic, imi doream foarte mult sa ma fac mare. Acum ca sunt mare, imi doresc foarte mult sa revina anii in care ma rugam sa ma fac mare cat mai repede! Ce planuri de viitor am? O nevasta, o familie, o afacere profitabila, si sa mor linistit, in patul meu, sa-mi tina copii lumanarea, si sa fiu ingropat unde o sa fie ingropata si nevasta mea. Sa mi se faca pomeni, si sa isi aminteasca de mine, macar cativa ani. Cam asta imi doresc. Nu intru in detalii, ca vreau bani multi, vreau sa ma distrez, etc. Astea vin de la sine, daca se rezolva cele de mai sus.

M-a inselat

Pana acum nu am avut surpriza neplacuta sa aflu ca Jimmy m-a inselat cu alta, si sper ca nu o sa aud asta vreodata! Daca prietenul tau stie ca o te superi atunci cand o sa afli ca te-a inselat, cum o sa reactionezi? O sa lasi in spate o relatie de 2,3 sau chiar 4 ani, pentru o singura cearta, pentru un singur gest al lui, care a fost intentionat? Cu reactionezi? Ii dai papucii sau o sa ai o atitudine rece fata de el? O sa il ierti si o sa treci peste, sau aceasta gresela a lui te va insotii pretutindeni? Sper sa nu ajung niciodata in situatia asta, fiindca sincera sa fiu nu stiu cum as reactiona!

La televizor, vedem diverse cazuri, in care motivul principal este infidelitatea sotului sau sotiei. La ce se ajunge? La crime, batai sau sinucideri. Merita sa te sinucizi pentru persoana pe care o iubesti, insa ea te inseala? NU! Nu merita! Merita sa il omori, fiindca te-a inselat cu alta? NU! Poate ca se simte mai bine cu alta decat cu tine. Il faci din nou sa se indragosteasca de tine, sau pur si simplu il parasesti, fiindca nu crezi ca mai ai vreo sansa alaturi de el? Merita barbatii a doua sansa?

Cititorule, pune-te in pozitia noastra, a femeilor. Daca el te inseala, il ierti, asa iti zice, sa il ierti. Multe zic sa il ierti, asa ca il ierti. Tu, daca il inseli pe el, te crede o curva, si nu iti mai acorda o a doua sansa? Nu am dreptate? Ei sa poata insela, insa noi nu. Ei sa mai aiba dreptul la o a doua sansa, insa noi nu. Tu cum ai reactiona?