M-a inselat

Pana acum nu am avut surpriza neplacuta sa aflu ca Jimmy m-a inselat cu alta, si sper ca nu o sa aud asta vreodata! Daca prietenul tau stie ca o te superi atunci cand o sa afli ca te-a inselat, cum o sa reactionezi? O sa lasi in spate o relatie de 2,3 sau chiar 4 ani, pentru o singura cearta, pentru un singur gest al lui, care a fost intentionat? Cu reactionezi? Ii dai papucii sau o sa ai o atitudine rece fata de el? O sa il ierti si o sa treci peste, sau aceasta gresela a lui te va insotii pretutindeni? Sper sa nu ajung niciodata in situatia asta, fiindca sincera sa fiu nu stiu cum as reactiona!

La televizor, vedem diverse cazuri, in care motivul principal este infidelitatea sotului sau sotiei. La ce se ajunge? La crime, batai sau sinucideri. Merita sa te sinucizi pentru persoana pe care o iubesti, insa ea te inseala? NU! Nu merita! Merita sa il omori, fiindca te-a inselat cu alta? NU! Poate ca se simte mai bine cu alta decat cu tine. Il faci din nou sa se indragosteasca de tine, sau pur si simplu il parasesti, fiindca nu crezi ca mai ai vreo sansa alaturi de el? Merita barbatii a doua sansa?

Cititorule, pune-te in pozitia noastra, a femeilor. Daca el te inseala, il ierti, asa iti zice, sa il ierti. Multe zic sa il ierti, asa ca il ierti. Tu, daca il inseli pe el, te crede o curva, si nu iti mai acorda o a doua sansa? Nu am dreptate? Ei sa poata insela, insa noi nu. Ei sa mai aiba dreptul la o a doua sansa, insa noi nu. Tu cum ai reactiona?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *