Urăsc pantalonii

Ok, poate nu-i urăsc dar, cel puțin în momentul de față, îmi displac puternic. Nu din motive motive estetice sau ce ar ține de feminitate ci din motive de… confort.
Răcită fiind, după o perioadă îndelungată în care am purtat doar fustițe (adică de când a dat caldura până să plec în Redescoperă) am revenit la a purta pantaloni. Din secunda în care i-am luat pe mine mi-a venit a blestema și a-l ocărî pe cel care s-a gândit să-i inventeze.

Am stat și m-am gândit… dacă mie îmi sunt atât de incomozi, cum pot bărbații purta pantaloni? Și nu pot să nu mă gândesc la baiețeii aceia simpatici foc (denumiți, de regulă, metrosexuali) de poartă pantaloni strâmți . Bagajele lor oare cum se simt acolo?

Sunt puține tipuri de pantaloni ce sunt cu adevărat comozi. Ar fi aceia de in dar nu sunt tocmai în trend. Ar fi aceia tip „your boyfriend’s jeans” care au turul lăsat.

Oricum, dintre toate, eu prefer fustițele și rochițele. 🙂 Nu doar pentru că am eu picioare frumoase 😀 și țin neapărat să le arăt. Ci pentru că și pașii sunt mai ușori atunci când nu sunt strânsă de o pereche de pantaloni. Și pot urca câte două trepte deodată! Până la etajul 5 se simte, credeți-mă. :))

De supărare că am suferit disconfortul de a purta pantaloni, cu ocazia reducerilor, m-am dus și mi-am luat niște fustițe. Să fie!

Dacă nu aș fi atât de friguroasă, aș renunța la toți pantalonii ce-i am prin dulap și mi-aș face plinul cu fuste și rochii și ciorapi cu toate DEN-urile atât de iarnă cât și de vară. Pentru că da, o persoană ce poartă atâtea fuste, are și multe dresuri. Colorate, desigur. 🙂

Mda, sunt genul de fetiță căreia îi place să poarte fustiță. (În mintea mea suna amuzant, nu știu cum vedeți voi. :P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *