Terapie cu de toate

Asa.Revin dupa mult timp pe planeta verde amara si va anunt ca terapeutii apar ca ciupercile dupa ploaie.

Si nu terapeuti de astia, normali, ci de astia mai trilulilu.Terapie cu cristale.Terapie cu chistocuri de tigara.Terapie cu bani. “Bani tai au energie negativa.Da-mi alea 5 milioane din buzunar si tine 10 centi sfintiti in apa Sf. Canal.Asa alungi spiritele rele si fantomenele”.Apropo de fantome.Baaaaaaaaaaa !! Azi e halouinu ! Esti nebun ?! Halouinu ma !!! Celebra sarbatoare cu ne dati sau va furam nu ne dati ? Defapt ma gandeam ca la romani e mereu halowenu ca mereu se gasesc cativa care cer pe la usi, biserici, coltur de strada.Oricum.E halowen ! hai sa ne bucuram, sa sarim de fericire ca peste ocean, in superba SUA oamenii sarbatoresc iar noi trebuie sa ii imitam.

Mi-am pierdut ideea cu care incepusem.Tereapii cu de toate.Daca ai bani si faci vreo terapie, atunci esti prost.Cum sa nu faci tu terapii cu unghii de broasca, dinti de rama si umar de sarpe ? Frate ! Slabesti + cresc muschii de tine ca gazonu pe stadion + cheltui banii + BONUS !!! mor dusmanii de ciuda :> Si asta vrem cu totii nu ? sa-si bagi unghia in gat vecina de la 5 ca io cheltui bani pe terapie si ea n-are ce manca.

Asadar, daca apartii clasei inalte din societate si nevasta-ta are nasu cat borcanu, buzele pe langa gura, ochii in 3 directii, mainile pana la talpi si un iq cu 10 procente mai mic decat media africanilor albinosi iti recomand terapia cu blondele lu’ dan negru, dan diaconescu, Simona [dublu buzata] Senzualita si Elodia.Asti-a reprezinta disperarea prostia si pierzania.Dupa o tereapia cu ei o sa realizezi ca viata e superba, lumea e frumoasa si calma si sfarsitu lumii nu poate fi chiar asa de rau in comparati cu ceea ce a trebuit suportat.

No amu ! ma duc sa’l aduc acasa pe dracula ca mereu se ia la harta cu zombii & co de halowen.Ma si i-am zis sa stea acasa, macar azi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *