Schimbati-va oameni buni !!!

In ultima perioada vad numa’ chestii care efectiv ma scarbesc.Vad numa’ lucruri care altadata nu se intamplau si aici vorbesc de cum daca esti fata nu mai iesi pe strada odata ce se lasa intunericu’ ca risti sa fii atacata de smecherasii din coltu’ blocului,vorbesc de cum legea pumnului e din ce in ce mai prezenta, si bonus discriminarile rasiale. Toate astea se intampla din ce in ce mai des. Si sa detaliez un pic.

Eram aseara prin oras,cu niste prieteni ne plimbam si deodata vad cum niste baieti injoseau o tipa.Adica,o pipaiau pe fund,pe sani…Saraca fata era ingrozita si cand ne-au vazut pe noi tipii aia au luat-o la goana.Fata aia era inlemnita,dar a reusit sa cheme pe cineva sa vina s-o ia. Ce sa le faci? Animale ..

Ziceam si de legea pumnului..uhmm,probabil stiti toti la ce ma refer eu. Smecherasii ale caror printese au probleme gen ” Iubi,fata aia m-a calcat pe picior ! :(( ” vin imediat cu trupa sa rezolve problema… :[email protected] Ma rog,sunt o gramada de astfel de cazuri..Stiti si voi prea bine ..

Discriminarile rasiale. Si cand zic asta ma refer la cazu’ cel mai recent.La Cabral.Banuiesc ca stiti despre ce e vorba nu are rost sa mai zic eu.Daca nu verificati aici . Nu o sa fiu ipocrit sa zic ca-mi pasa in mod special de el,da’ credeam ca am trecut cu totii de stadiu de cioara,aragaz cu patru ochi si altele.Da’ se pare ca nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *