Sa inceapa numaratoarea

In stransa legatura cu “sportul meu de performanta” tin sa va amintesc (celor care stiti) si sa va aduc la cunostinta (celor care indrazniti sa nu stiti) ca sambata aceasta are loc numaratoarea bicicletelor la stadionul “Dan Paltinisanu”.

Am mai solicitat si cu ocazia alegerilor locale suplimentarea pistelor pentru biciclisti in Timisoara. Pentru un oras occidental, dezvoltat, cu oameni deschisi la minte… se investe extrem de putin in alternativele eco de transport.

Eu cu Hippie mergem mai mereu pe sosea. Evit cu orice pret trotuarul pentru ca stiu ca pieton fiind nu mi-ar placea de nicio culoare sa-mi invadeze cineva spatiul. Dar nici pe sosea nu este tocmai locul nostru… Nici nu are sens sa incep sa povestesc diversele incidente in care am fost implicate in ultimele luni. Am supravietuit – ceea ce e bine dar, si mai bine era sa fi avut spatiul nostru pentru a ne deplasa.

Acesta este scopul numaratorii. Sa creeze awareness cu privire la numarul de biciclisti din Timisoara si la cat de necesare sunt aceste piste pentru biciclete.

Desi sambata dimineata voi fi la job si inca nu stiu daca am sanse sa fac un schimb, eu iau un numar. Si as vrea ca toti cei care sunt biciclisti, detinatori de bicicleta, velomani de ocazie sau de performanta sa ia cate un numar. Si sa dea numaratoarea mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *