Romanii traiesc din bonuri de masa?

Doar ce m-am intors de la magazin, un pic uimit. Romanii cumpara alimente numai pe baza de bonuri…de masa! Da, acele bonuri pe care le primesc la servici, sau bonuri pe care le cumpara de la altii, pe bani putini. Sunt unii care au nevoie de alcool, si in acest fel isi vand bonurile de masa. Interesant este faptul ca romanul vine la magazin numai cu bonuri de masa. Nu vine nici macar cu 1 leu in buzunar. El vine doar cu bonurile.

Care sa fie cauza? Romanu’ nu mai are bani? Atat de tare a saracit romanul incat nu mai are bani sa faca cumparaturile, si de aceea toate sperantele lui atarna de acele bonuri de masa? De ce va zic asta? Fiindca am vazut multe persoane in aceasta situatie. Nu numai una, doua, ci mai multe. Drept exemplu, am stat la magazin vreo 10 minute, pana a apucat o dominisoara sa ma serveasca.

Voiam niste cascaval, aliment pe care l-am si cumparat. A venit o doamna, bine imbracata, cu bonuri de masa in mana. A facut cumparaturi de vreo 80-90LEI. A dat bonuri si mai trebuia sa dea o diferenta de 1 leu. Nu avea bani. Doamna i-a mai luat din plasa o pulpa de pui, ca sa se ajunga la o suma fixa!

Acum cateva zile, aceeasi situatie cu cineva care cumparase carnati. A trebuit sa renunte la un carnat, pentru a nu mai da bani din buzunar, bani pe care nu ii avea. Pe ce muncim fratilor? Pe bonuri de masa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *