Romani nesimtiti

Eu tot nu am inteles, de ce este neamul romanilor atat de nesimtit? Nu de alta, dar in fiecare zi vezi un roman mai nesimtit decat altul. In fiecare zi vezi un roman care iti dovedeste ca este prost. In fiecare zi vezi un roman care dupa ce ca este prost, mai si semnalizeaza. Acum spuneti-mi si mie, ce rost are sa urinezi la 5 metri de casa ta, cand te puteai duce in casa, la WC si sa iti faci nevoile ca un om, nu ca un animal?

Ai preluat modelul de la cainii tai care urineaza peste tot, marcandu-si locul, sau care este cauza? In acest fel, ai marcat gardul vecinului, si te-ai facut cunoscut! Nici nu iti pasa cand trecea lumea pe langa tine, tu iti vedeai in continuare de actiunea pe care o desfasurai….

Un alt caz, a fost cu bacsisul care trebuie sa il lasi chelneritei, fiindca te-a servit. Sta langa tine o noapte intreaga, ai masa plina de zeci de sticle de bere, vin, ai dat dedicatii de milioane de lei, si cand a venit vorba sa platesti, ai asteptat si restul de 50 bani pe care chelnerita trebuia sa ti-l dea. Sa nu mai vorbesc de faptul ca s-a purtat ireprosabil, si a servit destul de bine. Limbaj frumos, aspect frumos, “profesionista”. Dar tu nu, cred ca nu ti-a placut fata ei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *