Pedalați și pentru mine

Îmi amintesc și acum… 25 octombrie 2018. Era deja frig dar încă nu era nevoie de geacă. Totuși, înainte de a o dezlega pe Hippie a fost nevoie de ceva rugăminți pentru ca eu să mă aventurez la 9 dimineața la pedalat. M-am înarmat cu ceva curaj, haine (nu doar ale mele, să știu o treabă) și nervi.

Când am ajuns la stadion și am văzut mulțimea de oameni adunată acolo, m-am mai încălzit. Nu fizic, că tot frig era, ci sufletește. Cum am zis și a doua zi după eveniment, m-am bucurat să văd atâția oameni adunați pentru a asedia străzile, care, până atunci, aparțineau aproape exclusiv mașinilor. Primul lucru ce l-am făcut a fost să merg să-mi iau număr. Astfel, am pus mâna pe numărul 247. E lucru mare deoarece organizatorii pregătiseră doar 250. Ce știau ei!? 🙂

De atunci au trecut 3 ani. Hippie mi-a fost furată la un an de la prima pedalare iar cea de-a doua bicicletă furată a părăsit pentru totdeauna scara blocului în care stăteam chiar în ziua pedalării de primavară de anul acesta.

Duminica aceasta avem o nouă tură de pedalare. Pedalarea de toamnă, cum ne place nouă să o denumim. 🙂 Din păcate eu nu prea pot participa că nu am ce pedala. Deși am primit număr nou nouț, frumos colorat nu prea se pune problema achiziționării unei a 3-a biciclete, oricât de mult mi-aș dori să particip la pedalarea de toamnă. Pedalați voi și pentru mine? Numere frumoase vă puteți comanda și voi, de aici.

PS: Nu mă risc nici să cer împrumut, dacă nu m-a părăsit ghinionul și pățește ceva bicicleta altcuiva nu mi-aș putea ierta acest lucru. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *