Pe bancile scolii

Stateam zilele si ma gandeam la cum nu mi-a placut scoala.Si asta s-a intamplat din cauza invatatoarelor ticnite( ca au fost mai multe,si au inceput de pe la gradinita ).Acum o sa ziceti ca ma scot zicand ca-i din vina lor.Pai nu bre,nu ma scot..Da’ recunosc ca am avut si eu o parte de vina,asta e clar.Ca a trebuit sa inceapa ea de la un punct.

Incepem cu gradinita,unde eu,ca un copil cuminte ce eram,stateam linistit in bancuta mea si ma jucam cu masinutele,dar joaca se prelungea si in timpu’ orelor.Si asta denota cat am fost eu preocupat de gradinita,vedeti ? Nici nu simteam cu trece vremea peste mine.Educatoarea enervata ce-a facut ?! M-a pocnit oameni buni !! De ce !? Ca am pierdut notiunea timpului..Drept razbunare,nu mai ajungeam pe la gradinita..decat cand ma ducea mama,ca la un moment dat a inceput sa banuiasca.

Si asa,continuam cu scoala,unde bataia mea era zilnica.Muream de palme,aveam palmele mai ceva decat pisicile . Avea ceva cu mine,clar !! Nu stiu de ce,da’ avea ceva cu mine. Si dupa ce ca ma si batea,ma mai facea si de ras,in fata clasei.Ma facea prost pe fata…Dar toate astea pana intr-o iarna,cand vita a cazut pe scari.Si si-a fracturat picioru’ si eu am nimerit la momentu’ potrivit…ca s-o las acolo. Ce ?! Trebuia sa ma razbun cumva .. Si am lasat-o acolo si mi-am vazut de drumu’ meu,asta dupa ce am ras.De unde atat curaj sa-i rad in fata ? Eii bine,se cam termina clasa a IV-a si imi permiteam.La gimnaziu a fost cat de cat ok,exceptand profa de mate..da’ s-a rezolvat intr-un final ( in cls. a 8-a)

Si asa ajungem la liceu,unde in clasa a 9-a,se intampla din nou !! Frate,ce au profii cu mine ?!?!?! Se intanpla cu profu’ de economie,care-si batea pl de mine la fiecare ora.Pana am inceput si eu sa-mi bat pl de el .. si asa a fost tot anu’.El a plecat din liceu,din motivelel lui,eu am ramas,deci sunt tare !!

In prezent (inainte de vacanta ) e ok,uhm..oare a dat norocu’ si peste mine ?! Sa speram .. 🙂

Da’ acum e vacanta,nu stiu ce-mi veni ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *