Obsesii…

Trebuie sa recunosc, cu rusine, ca sunt multe. Sunt o persoana care foarte usor dezvolta obsesii sau se lasa prada dependentelor de tot soiul.

Nici nu stiu cu ce sa incep. Hai sa incep mai light asa, cu obsesii destul de des intalnite: computerul, internetul, chitara, telefoanele, masinile etc. Bineinteles, ca sunt si altele, putin mai ciudate. Spre exemplu, am o obsesie pentru hartia din filtrul de cafea, care ma indispune daca ramane in aparat, dupa ce s-a facut cafeaua.

E si chestiune de bun simt sa o arunci dupa ce nu-ti mai este folositoare. Nu suport treningurile altundeva decat in casa sau intr-un loc in care se desfasoara activitati sportive. Sunt foarte curioasa din fire si ma obsedeaza lucrurile care mi se ascund. Nu suport lapsusurile, ma gandesc zile intregi cand uit numele unui actor de exemplu. Pastrez bonuri de cumparaturi. Nu stiu de ce.

Nu fac nimic fara sa aman macar o data, macar cu 5 minute. Are curaj cineva sa ma trezeasca? :)) E distractiv si enervant in acelasi timp. Sunt obsedata de curele, orice tinuta fara curea mi se pare incompleta. Ma obsedeaza blugii, as purta si cand dorm. Ma obsedeaza piercingurile, o persoana care detine asa ceva are din start un plus maaaare in ochii mei. Se aplica si in cazul tatuajelor.

Ma obsedeaza ideea unuio salt cu parasuta sau cu bungee. Am o pasiune dusa spre obsesie pentru Cola. Pepsi sucks! Pixuri!!! Multe! Si brichete!!! Mai multe!!! Nu vreau sa mor sufocata si ma obsedeaza gandul ca voi muri prin asfixiere. V-am mai spus despre curele? Cred ca da, dar poate e timpul sa aflati ca ma fascineaza si la sexul opus, ma holbez la ele si…. e interpretabil.

Sa va dea de gandit privirea mea doar in cazul in care nu purtati curea. Intotdeauna inainte de a pleca de-acasa ma uit in oglinda, imi iau telefonul si tigarile (chiar daca ma duc sa duc gunoiul). Daca cineva imi ia telefonul sigur se uita la mesaje si daca imi foloseste computerul sigur se uita in arhiva messenger-ului. Daca cineva imi arunca ocheade sigur am ceva pe fata sau imi sta parul aiurea.

Poate ar fi de mentionat ca ma osedeaza moartea si tot ce tine de ea, din cauza faptului ca este cel mai mare mister neelucidat.

Mai sunt multe, dar v-am spus destule, sincer nu mai am rabdare sa scriu. Le astept pe ale voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *