Nu mai rezist

Sunt epuizata. Si fizic, si psihic, si moral.

De cand ma bucur de combinatia job+cursuri la master+cursuri la scoala de soferi+ore de condus am senzatia ca sunt mai obosita si ma concentrez mai greu ca oricand.

Saptamana aceasta am ajuns foarte putin la cursurile de la master pentru ca am considerat ca este oportun sa plasez la un nivel prioritar scoala de soferi. Nu ma grabeste nimeni sa o fac, nu am de gand sa-mi iau masina prea curand dar vreau pur si simplu sa scap de grija asta cat mai curand. In primul rand ca sa pot sa ma concentrez din nou asupra masterului, sa ma apuc de proiectele in asteptare samd.

Astazi nu am mai rezistat printre chestionare, infractiuni si am cedat traficului intens din mintea mea. Ceea ce inseamna ca am facut singurul lucru ce ma putea relaxa intr-un astfel de moment de suprasolicitare; m-am indreptat spre biblioteca si am insfacat una dintre cartile ce le-am cumparat recent: Forta Brandului, William J. McEwen. Am citit cateva pagini si aproape instantaneu lumea a capatat din nou sens…

Produsele in sine nu pot sustine o relatie pasionala brand-client: nici prin micsorarea preturilor, nici cu ajutorul reclamelor incantatoare si nici avand o calitate foarte buna. Acestea trebuie sa functioneze toate impreuna, reprezentand o experienta cu marca in sine, exact ceea ce determina trainicia unei relatii brand-client, care nu poate fi determinata doar de elementele izolate.

Extrapoland, concluzionez ca scoala de soferi nu poate fi o experienta placuta pentru mine de vreme ce instructorul se rasteste la mine, schimbatorul de viteze nu intra bine in viteza I si marsalier si legislatia este scrisa intr-o limba aproape straina.

But still, it has to be done…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *