Noi detalii legate de antagonista lui Wonder Woman 2, Cheetah

Continuarea aventurilor de pe marele ecran ale Femeii Fantastice se află în pregătire, cu Patty Jenkins în scaunul regizoral. Filmul şi-a găsit recent antagonista – pe Cheetah, considerată de fanii benzilor desenate cea mai redutabilă adversară a lui Wonder Woman – dar şi actriţa aleasă pentru a o interpreta. Femeia Leopard va fi Kristen Wiig (deşi în cursă mai erau Emma Stone şi Charlize Theron). Mai multe detalii legate de cea pe care Wonder Woman (Gal Gadot) o va înfrunta în filmul din noiembrie 2019 au aflat şi publicat cei de la OmegaUndergrond.com.

Potrivit site-ului, Kristen Wiig va interpreta cea mai celebră versiune a personajului, dr. Barbara Ann Minerva. Introdusă pentru prima dată în benzile desenate în 1987, sub semnătura lui Len Wein şi a lui George Perez, Barbara Ann Minerva este antropolog britanic şi moştenitoare a unei averi uriaşe. Este cunoscută pentru determinarea sa în a găsi şi a păzi artefactele dorite. O expediţie eşuată în Uzkartagan o transformă în Cheetah, o femeie leopard cu o agilitate şi putere ieşite din comun (printre altele), dar şi gheare atât de ascuţite şi rezistente, încât pot străpunge cu uşurinţă aproape orice fel de material.

Articolul arată şi că Diana şi Minerva se cunosc încă dinainte de a intra în conflict, graţie pasiunii lor comune pentru antichităţi. Personajul ce îi va reveni actorului Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones) în Wonder Woman 2 ar putea fi Andres Caduldo, un devotat membru al comunităţii uzkartagane, care asistă la ritualul ce o transformă pe Minerva în Femeia Leopard. O altă variantă este dr. Tom Leavens, un prieten al Minervei, membru al expediţiei acesteia prin jungla africană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *