Inca nu am inteles

De ce trebuie romanul sa isi spele haine in public. Fiindca lucrez intr-un restaurant, vad in fiecare zi diverse cazuri, aud diverse certuri, si cunosc tot felul de oameni. Insa eu inca nu am inteles de ce trebuie unii sa se certe chiar in ziua de Craciun, de fata cu copii lor, pe motive absolut banale?

Ieri serveam o la o masa unde se aflau Sot, Sotie, si doi copii. La un moment dat o suna cineva pe doamna, si ea vorbeste cam 5 minute. Apoi sotul incepe sa tipe la ea ca de ce a vorbit atat cu colega ei la telefon. Au facut un scandal de toata frumusetea. Acolo, in restaurant! Unii se uitau mirati, altii radeau de se prapadeau. Mureau de ras! Toata lumea se uita la ei, erau un cuplu perfect. Se certau perfect. Parca venisera cu replicile de acasa. Copiii se uitau la ei, si parca le venea sa planga. Pana la urma, au platit comanda si au plecat. Certandu-se…

Va mai aduceti aminte de celebrele palme care se dau la nunta? Daca nu vi le mai aduceti aminte, haideti sa vi le reamintesc. Probabil ca daca barbatul de ieri ar fi procedat la fel cu sotia lui, am fi asistat la o repriza de K1 free, in care luptatorii nu erau Sora si Smarandescu, ci doi soti…sot si sotie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *