Google -> Teme rezolvate -> Search

Pai ce dicku’ meu ! pentru asta a fost facut gugle sau pentru filme xxx informatii ? Google ne ofera informatii utile, dar sa cauti pana si tema rezolvata… Defapt nimic nu ma mai mira din moment ce altii isi cauta viitoru, nevasta/sotu sau cine stie ce alte cacaturi pe net…

Google -> teme rezolvate.ADica cum adica ? Adica uite asa ! Vad ca multi vizitatori nimeresc pe blog la mine dupa un search pe google la cuvinte precum “compuneri amuzante” “chiuluri la scoala” “scuze pentru chiuluri”. Pai si atunci cum sa nu te intrebi “Ori eu’s tocilar si toti tocilarii nimeresc pe un blog de tocilar ori…ORI ! viitoarele generatii o sa fie niste retarzi care nu stiu sa lege 2 cuvinte din moment ce isi cauta temele pe internet.Defapt probabil ca o sa caute “conversatii cu iubitu/iubita” pe google si vor da un copy/paste/print si gata…Si o sa ceara bani de la bunicu/bunica [adica noi] pentru un robot care sa invete acea conversatie.PLM ! da ?

Acu’ nu zic ca nu ai voie sa folosesti google pentru teme.Nu Nu ! Si eu il folosesc atunci cand am nevoie de informatii care nu le gasesc in carti.Si e logic.Da’ sa cauti tema gata rezolvata pe google.Stiti ! Culmea ar fi sa cauti “programe care cauta teme rezolvate pentru la scoala“.Defapt daca stau si ma gandesc nici nu e o idee asa de rea, pentru ca boieria sa prostia se plateste.Si cum in romania e multa criza de mult timp or sa fie si mai multi prosti.[de parca nu ar fi destui]

TEme rezolvate si copiate pe caiet.Dar lenea e mare la unii si cand vine vorba de copiat pentru ca nu copiaza o idee anume [in cazul unei prezentari].INcep o idee, continua cu alta, fie ca e prea mult de scris, fie ca sa aiba “de peste tot cate umpic”.  <<Hehe ! Il sparg pe prof cu prezentarea asta>> FALS.Bai ! deci un profesor isi da seama in secunda 2 daca ai scris tu sau ai copiat de pe net pentru ca nu ai cum sa faci prezentari ce cuprind citate din opere de Shakespeare,Dostoievski sau al unui necunoscut Eminescu si tu nu esti in stare sa legi 3 cuvinte sau sa faci rezumatul Scufitei rosii.

In fine ! ca tot am vorbit de google, am gasit tutoriale care te invata sa folosesti google.E foarte bun ! Eu de acolo am invatat sa il folosesc.Google e o chestie fuarte greu de inteles de creierul uman si creat de specialistii de la NASA pentru a extraterestri de pe Luna [NOT].Deci daca nici google nu stii sa-l folosesti, “lasa-ne …LASA-ne” !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *