Crazy. Stupid. Love

Pentru inceput. Desi sunt diferite ca genuri e diferenta de la cer la pamant intre Crazy. Stupid. Love si Captain America, parerea mea.

E cea mai buna comedie pe care am vazut-o anul asta. Mi-a placut in special Jacob Palmer. Mi-a placut farmecul, stilul, personalitatea lui si nu in ultimul rand frizura si imbracamintea. Nici Cal Weaver nu a jucat rau dar mi-a placut in mod special Jacob.

In plan principal este povestea lui Cal Weaver si familia sa. El este impreuna cu sotia sa Emily de la 15 ani dar totul ia o intorsatura intr-o seara cand Emily decide sa puna capat relatiei si sa divorteze de acesta. Din acea seara viata lui Cal se schimba total, el incepand sa frecventeze des un local unde il intalneste pe Jacob, un “combinatozaur” caruia nu ii rezista nicio fata. Exceptie Hannah, de care se si indragosteste si cu care ramane in final. Jacob il invata cum sa se imbrace, cum sa flirtreze iar in scurt timp invataturile acestuia dau roade, Cal avand succes. Dar Cal simte ca genul asta de viata nu il reprezinta si incearca sa o recucereasca pe Emily. In final, dupa multe incercari acestia raman impreuna.

E gen Friends with Benefits, poate putin mai bun. In concluzie merita vizionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *