Ce zice lumea

In primu’ rand vreau sa va spun ca nu adminu’ scrie…ii tin locu’ pentru cateva zile.Si am sa continui cu ideile lui 🙂

Deci lumea….bine mai spune proverbu’ ala din mosi stramosi…si mosi si asa mai departe! Deci proverbu’ era:Ţine-ţi limba-n gură ca să ai friptură.Si acu’ vin exclamatiile facute de vaci/boi…pardon ele/ei…:Vaaaaiiii! Da’ ai vazut cum merge pă strada?Hă pantalonii lui/ei!Uite-s rupti in cur!!!

In public zici ca te doare in cot de ce zice lumea asta cruda!,da’ in mintea ta iti spui: chiar m-am facut de cacao?Chiar s-au holbat la mine?Ce ma voi face maine?Cum voi mai iesi eu pe strada?

Eh…toti am trecut prin faza asta( nu cea cu pantalonii rupti in fund… 😀 ),cand o baba,doua trei sau o duzina isi pun binoclurile,pardon ochelarii si se holbeaza la tine ca la felu’ patru!

Nu inteleg de ce fac asta? Ca doar pe strada nu e o parada de moda &co.,trec oameni nevinovati care sunt analizati parca cu raze x,iar tinutele lor apoi discutate in famile.la colt cu semintele in mana,nepoteii pe langa ele,stand pe banci,in picioare depinde de baba sau de mos.

Deci pan’ la urma asta-i romania,nu? O tara (mai nou continent 🙂 )) in care se petrec o gramada de lucruri interesante de la minciuni politice la barfe si de la manelari la masini care mai de care!

Revenind la frumosul nostru subiect de discutie!!!Am observat acu’ cateva zile ca Biserica a devenit Clubul Barfitoarelor Anonime! M-am dus si eu la Biserica ca un copil normal ce sunt si observ de cum intru pe usa ca “distinsele” doamne se HOLBEAZA la mine!!! De parca as fi noua pe acolo 8-|.Spuneam si mai devreme ca ele analizeaza de parca ar fi niste doctori profesionisti(ca aia din Anatomia lui Gray 🙂 ))

Intrebare retorica: Se va termina vreodata? Nu cred…Voi ce ziceti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *