Capcane adezive soareci

Rozatoarele,  includ diferite tipuri de soareci si sobolani care provoaca o multime de probleme oamenilor care traiesc in case private sau cladiri inalte. Acestea strica obiecte de uz casnic, alimente si transmit boli periculoase, cum ar fi ciuma, leptospiroza, rabia si alte infectii. Exista multe metode de control a daunatorilor. O astfel de inventie este capcana adeziva soareci. In cazul controlului rozatoarelor, instrumentul si-a dovedit eficacitatea, in ciuda faptului ca aceasta metoda de exterminare a sobolanilor si soarecilor nu este complet umana. O capcana lipicioasa va fi cauza mortii lungi si dureroase a daunatorilor. Cu toate acestea, in ciuda unui astfel de fapt neplacut, multi folosesc aceasta metoda pentru a lupta impotriva rozatoarelor. Acest lucru se datoreaza faptului ca, compozitia utilizata pentru capcane adezive soareci este absolut sigura pentru sanatatea celorlalti.

Adezivul special pentru capturarea soarecilor este netoxic si nu are un miros pronuntat. De aceea ii permite sa fie utilizat in orice zona rezidentiala. Preparatul include ingrediente active, precum poliizobutilena sau polibutilena si tsikloizan.

Daca este ingerat in mod accidental in cantitati mici in corpul uman, cleiul de la capcana pentru soareci nu are consecinte negative, dar in scopul prevenirii se recomanda spalarea stomacului la o unitate medicala. De aceea, trebuie sa fii atent si sa respecti cerintele producatorului, stabilite in instructiuni. Nu trebuie tinut la indemana copiilor si a animalelor de companie.

Capcana adeziva pentru soareci este o masa lipicioasa fara uscare. Datorita acestui fapt, o cantitate mica poate fi utilizata pe o suprafata mare pentru o lunga perioada de timp. Agentul lipicios actioneaza pe principiul imobilizarii soarecilor si a altor rozatoare,  prin lipirea lor pe suprafata pe care este aplicat agentul. Daunatorii nu mai gasesc alimente si mor de foame si de sete. Capcana adeziva soareci are o suprafata orizontala pe care este aplicat un mijloc de capturare a daunatorilor. Pentru a aduce dispozitivul in stare de functionare, este necesar sa scoti folia protectoare de pe acesta si sa instalezi sablonul in locul potrivit.  Adezivele pentru soareci se pot aplica oricaror suprafete lavabile (placi ceramice, sticla, plastic, lemn si alte soiuri). Pentru a nu strica mobilierul, mediul ar trebui sa fie acoperit cu benzi de carton sau bucati de placaj, care ar trebui sa fie aruncate dupa utilizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *